• Alltid 30 dagers angrerett
  • Du kan handle på faktura
  • Originalprodukter kjent fra TV
 

Product was successfully added to your shopping cart.

StoneDine Cookware TV-sett

Nå kan du lage mat som er sunnere, uten matfett, og få fram den uslåelig smaken av matlaging på stein i ditt eget hjem. Hemmeligheten bak StoneDine er dens unike steinbelegg som tåler ekstremt mye og er veldig holdbar. Den bevarer matens naturlige safter og bringer ut gode smaker. Det er ikke alt! Vanlige panner er belagt med kjemikalier som ikke bare kan påvirke smaken, men også kan gi ut giftige stoffer. StoneDines steinbelegg inneholder ingen PTFE eller PFOA og gir deg muligheten til å lage næringsrik, velsmakende mat uten tilsatt fett eller oljer.  

StoneDine kan brukes på alle kokeplater; gass, elektrisk, eller keramiske koketopper, til og med på induksjonskomfyrer. Tenk deg en biff som du får på en restaurant- Mørt og saftig, alltid perfekt tilberedt. Eller en omelett uten tilsatt fett eller olje. Det er sunnere, og du vil elske smaken! Du får 8 deler, 5 kjeler og 3 glasslokk for kun 999 kr.  

Vanlig pris: kr 1 299,00

Special Price kr 999,00

Delbetaling fra kr 75,00/månedPart pay help

DeliveryLeveringstid 3-5 Dager

StoneDine Cookware TV-sett

StoneDine Cookware TV-sett

Vanlig pris: kr 1 299,00

Special Price kr 999,00

Beskrivelse

StoneDine har en unik overflate som faktisk inneholder steinpartikler som er direkte bundet til aluminium og deretter sammensmeltet med en 4 mm tykk ferromagnetisk bunnplate i rustfritt stål som fordeler varmen jevnt og tillater at maten blir kokt helt gjennom. Alle kjeler kan bli brukt til alle typer ovner, og den bevarer varmen, bruker mindre energi og sparer penger.

Matlaging med StoneDine er også mye sunnere. Vanlige panner har et belegg med kjemikalier som ikke bare påvirker smaken, men også gir ut giftige stoffer.  StoneDines steinbelegg inneholder ingen PTFE eller PFOA og gir deg muligheten til å lage næringsrik, velsmakende mat uten tilsatt fett eller oljer. Dette er sunn mat!

StoneDine er også lett å rengjøre. Nå trenger du ikke lenger å skrape, bløtlegge eller skrubbe- bare tørk den med kjøkkenpapir! 

Vekt: 6,2 kg.

Mer info

FAQ:

Har overflaten et non-stick belegg? Ja. Du trenger ikke bruke noen fettstoffer eller oljer i matlagingen med StoneDine. Din biff eller fisk blir ikke brent som når du lager mat med vanlige kjøkkenverktøy. Uten StoneDine-kjeler, bruner maten din. Få restaurant kvalitet på maten hver dag!

Hvilke komfyrer fungerer StoneDine på? Du kan bruke den på induksjon komfyr, gasskomfyr, elektrisk komfyr og keramisk platetopp.

Så jeg trenger ikke å bruke matfett eller olje? Nei, men om du ønsker å bruke det er det opp til deg. Bare husk at det er best om du bruker det i små mengder. Det er en sunnere måte å lage mat på. Maten smaker bedre og er sunnere for deg.

Kan jeg sette StoneDine i oppvaskmaskinen? Vi anbefaler at du ikke gjør det. Men siden StoneDine er lett å rengjøre, anbefaler vi å vaske den for hånd eller så kan du lett rengjøre kjelen med et kjøkkenpapir til best pleie for ditt kjøkkenverktøy

Kan jeg legge kjøkkenverktøyet i ovnen? Ja, opp til 180 C.

Hva skjer når jeg lager noe som en Frittata? Vi anbefaler at du legger et stykke aluminiumsfolie, blanke siden opp, over håndtakene for å beskytte dem.

Kan jeg bruke metalredskaper i min matlaging? Vi foretrekker å bruke plast, tre eller noe lignende for å ta best mulig vare på kokekaret.

Kan jeg kutte i pannen? Nei, det anbefaler vi ikke. Overflaten kan bli skadet på samme måte som hvis du kutter i en metallpanne.

Hvordan kan jeg rengjøre den? Bare tørk med et papirhåndkle eller rens med kaldt vann på pannen og gjør den ren med en nylonbørste eller svamp.

Kjelen min holder på å miste sin non-stick følelse!  Har du brukt sterke vaskemidler eller lagt den i oppvaskmaskinen og du føler at den mister sin naturlige steinoverflate? Da er det på tide å gjenopplive pannen din. Ta et kjøkkenhåndkle og smør olje i pannen mens den er kald. Tørk nøye bort.

Inkludert innhold

1 x 24 cm i omkrets/11,5 cm høy Gryte

1 x 20 cm i omkrets/9,5 cm høy Kjele

1 x 18 cm i omkrets/9,3 cm høy Kjele  

1 x 24 cm i omkrets/6 cm høy Kasserolle

1 x 20 cm i omkrets/4,1 cm høy Stekepanne

3 x Glasslokk: 18 cm + 20 cm + 24 cm

  1. Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du anmelder: StoneDine Cookware TV-sett

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Pris
Kvalitet