• Alltid 30 dagers angrerett
  • Du kan handle på faktura
  • Originalprodukter kjent fra TV
 

Product was successfully added to your shopping cart.

Betalingsmetoder og Sikkerhet

Sjoppi tilbyr følgende enkle og trygge betalingsmetoder:

 

Debit- og kredittkort

Vi aksepterer Visa, Visa/debitkort, Eurocard og Mastercard. Vi legger ikke til ekstra gebyrer på din ordre bortsett fra frakten.

 

Collector Faktura/Delbetale

I samarbeid med Collector Credit AB, tilbyr vi faktura og delbetaling. Når du velger Collector som betalingsmetode vil du motta varene før du betaler. Du kan deretter velge å betale hele beløpet med en gang, eller dele opp beløpet i mindre deler. Faktura forfaller i løpet av 14 dager. En fakturaavgift på 29 kr tilkommer. Fakturaen vil bli sendt til deg via e-post.

Du kan kun bestille til din folkeregistrerte adresse når du velger faktura eller delbetaling, og du må være minst 18 år gammel når du bestiller. Når du har fått fakturen kan du velge å delbetale opp til 36 måneder ved å betale minstebeløp som er angitt på fakturaen. Ved delbetaling tilkommer en rente på 19,2 prosent per år.

Ved et kredittkjøp tas det på deg som kunde en kredittopplysning. Ved forsinket eller uteblitt betaling debiteres en avgift samt forsinkelsesrente.

For å se fullstendige vilkår for Collector Faktura/Delbetale se linkene nedenfor:

Alminnelige vilkår faktura og kontokreditt

Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt

 

Tilbakebetaling

Hvis du har betalt med kredittkort/bankkort vil vi overføre pengene til din konto innen 14 dager fra den dag vi mottar den reklamerte varen.

Om du har betalt din faktura, men angrer ditt kjøp, vil du få et beløp hos Collector. For å kunne betale tilbake dette til deg behøver vi din kontaktinformasjon og informasjon om hvilket kontonummer tilbakebetalingen skal gjøres til, denne informasjonen lagres ikke i forbindelse med din betaling. Opplysningene sendes på epost til: contactcenter@collector.no eller ring 22 42 17 71. Du kan også besøke oss på collector.se/no/hjem/.

Kunden har ansvar for at produktet som skal returneres er pakket ordentlig og at varen kommer frem i god stand.

Kunden har rett til å kansellere bestillingen uten kostnad hvis Sjoppi ikke kan levere innen avtalt tid. Kunden han også kreve at kjøpet blir erstattet av et annet produkt.

Kunden har rett til full refusjon av kjøpesummen inkludert levering innen 14 dager hvis han/hun avbryter kjøpet. Dette gjelder fra den dagen kunden har klaget eller bedt om retur. 

Ved klage refunderes eventuelle fraktkostnader innen 14 dager fra den datoen vi har mottatt varene.

 

PayPal

Vi tilbyr betaling via PayPal, en sikker måte å betale på nettet. Med PayPal kan du betale og overføre penger uten å måtte gi din betalingsinformasjon. Du betaler ikke gebyr når du oppretter en PayPal-konto. Når du velger PayPal som betalingsmetode på Sjoppi, vil du bli omdirigert til PayPal sin side hvor du må skrive inn din e-postadresse og passord for å logge deg inn på kontoen din.

 

Collector delbetaling

I samarbeid med Collector Credit AB tilbyr vi delbetaling via faktura. Når du velger å betale med faktura får du hjem dine varer før du betaler. Alle kjøp som er gjort samme måned samles på en faktura. Denne sendes påfølgende måned per post til din folkeregistrerte adresse. Betalingen kan du velge å dele opp på 36 måneder. Fakturaavgift på 39 kr  tilkommer.

Om du velger delbetaling kan du kun bestille varer til den adressen hvor du er folkeregistrert og du må ha fylt 18 år.

Vil du delbetale fakturaen betaler du som minst minimumsbeløpet som står oppgitt på denne. Rente på 19,2 prosent per år tilkommer. Delbetalingsbeløpet er alltid 1/36 av totalbeløpet pluss rente og avgifter, og alltid minst 50 kr. Om du vil betale inn hele det utestående beløpet betaler du inn totalbeløpet som står oppgitt på fakturaen.

En enklere kredittsjekk vil bli gjort og i visse tilfeller innebærer dette en kredittopplysning. Ved for sen eller manglende innbetaling påløper purregebyr samt forsinkelsesrente.

For å se fullstendige vilkår for Collectors delbetaling med faktura se linkene nedenfor:

Alminnelige vilkår faktura og kontokreditt

Standardiserteeuropeiskeopplysninger om forbrukerkreditt

 

Sikkerhet

Sjoppi benytter en betalingsløsning levert av Pensio A/S. Alle data vedrørende din betaling krypteres og sendes via SSL til Pensio.

Det betyr at det kun er Pensio som kan lese dine betalingsdata. Sjoppi overholder lovens retningslinjer for internetthandel, som betyr at du som forbruker er minst like sikret som om du betaler med debitkort i en normal butikk.

All annen informasjon i kommunikasjonen mellom deg og Sjoppi vil ikke bli kryptert. Sjoppi samler kun inn nødvendig data som kreves for å gjennomføre transaksjonen, herunder kontakt, levering og betalingsinformasjon.

Sikker behandlig av informasjon, kontakt- og leveringsinformasjon (navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse) oppbevares på døgnovervåkede servere spesielt sikret med tyverisikrede serverrom. Informasjonen overføres i SSL-kryptert tilstand, men oppbevares ukryptert. Kontakt- og leveringsinformasjon forblir holdt konfidensiell i fem år, slik det kreves i regnskapslovgivningen.

Sjoppi selger ikke kundeinformasjon, og vil ikke dele din kontaktinformasjon med andre. Betalingskort-informasjonen sendes direkte til Pensio via en SSL-kryptert forbindelse, og oppbevares ikke av Sjoppi.

Sjoppi følger norske lover og benytter Forbrukerrådets standard salgsbetingelser.