Product was successfully added to your shopping cart.

DermaWand

Si farvel til rynker og god dag til et yngre utseende på din hud!

 

Gjenoppliv huden uten bruk av nåler eller kirurgi. Prøv Dermawand og få fantastiske resultater. Med bare 2 behandlinger om dagen med 3 minutters varighet kan du tone, stramme og løfte huden.

 

DermaWand gir en øyeblikkelig stimulering, og den har en masserende effekt, mens den på samme tid tilfører termisk energi og en berikelig mengde oxygen, hvilket:

- Reduserer fine linjer og rynker.

- Toner og strammer huden.

- Hjelper med å redusere forstørrede porer og ujevne strukturer.

- Reduserer poser under øynene.

 

 

Prøv Dermawand i 30 dager og opplev de utrolige resultater selv. Hvis du ikke er tilfreds får du pengene i retur!

 

kr 1 299,00

Delbetaling fra kr 88,00/månedPart pay help

DeliveryLeveringstid 14-16 Dager

DermaWand

DermaWand

kr 1 299,00

Beskrivelse

Gi slipp på dyre kremer, nåler og kirurgi. Nå kan du få DermaWand, det revolusjonerendes hjemmeapparatet, som har solgt over 2.5 millioner eksemplarer, verden rundt. Det er klinisk bevist, at Dermawand reduserer fine linjer og rynker. Teknologien bakom Dermawand har frem til nå bare värt til rådighet for leger samt spesial leger. Nå kan du oppleve det hjemme hos deg selv, for en brökdel av prisen.

DermaWand gir en øyeblikkelig stimulering, hvilket gir en masserende effekt, mens den på samme tid leverer termisk energi og beriket syre. Resultatet - yngre utseende hud med kun 2-3-minutters behandlinger om dagen.TERMISK ENERGI
Den blide microcurrent leverer termisk energi til dermale områder under hudens overflate og stigende dermal hudtemperatur kan bidra til å støtte det sunne utseende i huden din.

ØJEBLIKKELIG STIMULERING
DermaWand gjör en blid microstrøm på 100.000 cykluser per sekund, hvilket gir en masserende effekt. Massaje hjelper med å forbedre sirkulasjonen og bringer frem en glöd, friskt blod og näringsstoffer til hudens overflate.
    

BERIGET OXYGEN
DermaWand avgir en berikelig mengde med oxygen, som bader din hud, mens du bruker den. Store deler oxygen vil hjelpe til med å puste nytt liv i din huds overflate og med DermaWand, vil du se reduksjon i størrelsen på dine porer.

 

 

Mer info

Inkluderet i pakken er:

1 x Dermawand

1 x Oppbevaringspose

1 x Dvd (engelsk)

1 x Instruksjonsguide


Bruk av DermaWand:

 DermaWand skal brukes hver morgen og kveld i minimum 3 minutter for at man skal kunne se resultater. Det er viktig å bruke DermaWand regelmessig i 4-6 uker for å kunne se et godt resultat. DermaWand kan brukes på alle kroppsdeler; ansikt, hals, armer, ben og bryst.

For å oppnå best mulig resultat bør du alltid rense huden og derefter bruke en fuktgivende krem, för du tar i bruk DermaWand. Dette gjør, at DermaWand glider jevnt over huden uten at trekke eller rykke.

 Det er smertefritt å bruke DermaWand, men du vil merke at det prikker i huden under bruk. På enden av DermaWand kan du justere intensiteten. Vi anbefaler, at du starter på laveste innstilling, for så å øke intensiteten, etterhvert som du blir mer komfortabel med å bruke enheten. Vi anbefaler, at du først prøver DermaWand på baksiden av hånden for at venne deg til fölelsen.

  

Brug ikke DermaWand hvis:

  • du lider av rosacea eller store sprengte blodkar.

  • hvis du har en pacemaker eller annet elektrisk medisinsk utstyr. Hvis du er usikker, skal du kontakte din lege.

  • Hvis du er gravid, eller har mistanke om at du er gravid, anbefaler vi, at du skyter frem bruken av din DermaWand.

  • DermaWand kan ikke diagnostisere, avbote, behandle eller korrigere spesefikke hudlidelser eller sygdommer. DermaWand er enbart til kosmetisk bruk.

 

 

Inkludert innhold

Inkluderet i pakken er:

1 x Dermawand

1 x Oppbevaringspose

1 x Dvd (engelsk)

1 x Instruksjonsguide

  1. Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du anmelder: DermaWand

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Pris
Kvalitet