• Alltid 30 dagers angrerett
 • Du kan handle på faktura
 • Originalprodukter kjent fra TV
 

Product was successfully added to your shopping cart.

InStyler® Platinum

InStyler er mye mer enn en vanlig slette- eller krølltang . InStyler er et helt nytt konsept for hårstyling! InStylers hemmelighet ligger i de roterende og polerende varmesylinderne som fungerer i kombinasjon med fire rader av tettsittende børster. Varmeskjoldet, som enkelt presses på din InStyler, beskytter huden effektivt mot varmen. Det flotte resultatet skyldes rotasjonen av den oppvarmede sylinderen, slik at det ikke er nødvendig med ekstrem varme for å gjøre håret glansfullt og full av sprett, volum og vitalitet. I beskrivelsen nedenfor kan du lese om InStylers funksjoner og under Mer Info finner du en brukermanual.

Bestiller du i dag, får du en ekstra InStyler til halv pris! Tilbudet dukker opp etter du har trykket på kø knappen. 

kr 799,00

Delbetaling fra kr 66,00/månedPart pay help

DeliveryLeveringstid 3-5 Dager

InStyler® Platinum

InStyler® Platinum

kr 799,00

Beskrivelse

InStylers fordeler

Når du bruker InStyler gjennom håret sorterer og skiller den første børsteraden gjennom håret. Deretter glir den roterende varmesylinderen forsiktig over håret, og polerer, retter ut og styler. Til slutt fullfører den andre børsteradenved å gjøre håret skinnende, silkemykt og deilig.

På grunn av InStylers patenterte design vil du bli beskyttet av den intense varmen, og ikke brenne håret som ordinære hårstylere. Faktisk bruker InStyler mindre varme enn tradisjonelle varmeverktøy - til tross for dette vil du oppnå bedre resultater med den vellykkede InStyler.

InStyler gjør mye mer enn du noensinne kunne forvente fra et vanlig styling produkt. Du kan løfte og få volum hele veien opp fra røttene, eller få en sexy trendy bølge i løpet av sekunder. Du kan til og med flate og rette det aller tykkeste og groveste håret, og likevell oppnå fylde og styling uten det ''døde'', flate utseende som ofte skyldes bruk av ordinære styling produkter.

Husk: Bruk alltid varmebeskyttelsen. Sylinderne og børstene er varme under bruk. Ikke fjern varmeskjoldet før InStyler er fullt avkjølt.


InStylers funksjoner 

 • Oppvarmede roterende sylindre – flatter, krøller og polerer hår
 • Sylinder – kommer nærmere hodebunnen, tettere krøller og mer volum
 • 210º C keramisk varme – profesjonelt resultat
 • Varierende varmeinstillinger – for fint og tynt, normalt eller for grovt og tykt hår
 • LED Display – enkelt å stille inn ønsket varme
 • Bøyd keramisk flytende plate – myker opp håret utan å flate det til og minimerer varmen for å minske krusing og skader
 • Første børstelinje - skiller og fordeler håret
 • Andre børstelinje - polerer håret og skaper volum og glans

Vekt: 0,8 kg.

Mer info

Hårstylingstips

 

Hårstyling har nå blitt mye enklere

Innimellom vil du gi håret ditt et nytt utséende - uansett om det er snakk om en ny stil for fest eller en klassisk stil til hverdags. Men vanlige stylingsprodukter er det alltid begrensninger på hvor mange stiler den tillater. Med InStyler kan du legge til volum, forme håret på innsiden, forme håret på utsiden eller skaffe deg siste kjendisstilen.

Ta en titt på vår hurtigguide for å finne ut hvordan du bruker InStyler og sjekk deretter ut våre trendy tips for vakre hårstylingstips. Med InStyler er det enkelt å få akkurat den stilen du ønsker!

Hurtigguide

 1. Koble din InStyler til en elektrisk stikkontakt og trykk på strømbryteren.
 2. Trykk én gang for maksimal varme (210 °C, for tykt, grovt hår – tre linjer lyser).
 3. Trykk en gang til for middelsvarme (157 °C, for normal hårkvalitet – to linjer lyser).
 4. Trykk en tredje gang for laveste varme (140 °C, for tynt, fint hår – en strek lyser).
 5. Trykk en fjerde gang for å slå av enheten (ingen linjer lyser).
 6. LED-linjen blinker når din InStyler varmes opp. Når rett temperatur har blitt nådd, lyser LED-linjen et fast stabilt lys.
 • Ta deg litt mer tid om du er vant til en rettetang. Om håret er tykt, deler du det i 5 cm brede
 • Ta lite mera tid på dig om du är van vid en plattång. Om håret är tjockt delar du det i 5 cm breda punkter, om det er tynt eller fint i 7,5 cm brede punkter. Håret bør være helt fritt fra hårpleieprodukter; men fint eller tynt hår kan ha godt av et beskyttende produkt om det er veldig kruset.
 • Håret bør helst være rent når du styler det. Skyll ut alle hårpleieprodukter for å oppnå optimalt resultat. Tørk håret med hårføner eller håndkle (se instruksjonene for «vått til tørt).
 • KAM ALLTID og och fordel håret før du tar i bruk din InStyler.
 • Del og fikse opp de øvre hårlagren. Sløyfene bør være 5-7,5 cm brede og aldri bredere enn sylinderen. Pass alltid på at din InStyler har blitt varmet opp til riktig temperatur. Start med de lavere hårlagene og fortsett frem fra baksiden av hodet, og deretter gå til de øvre lagene.
 • Gjenta prosessen over hele håret så mange ganger som nødvendig for å oppnå ønsket stil. Ikke behandle de samme hårstråene for ofte eller for lenge. Beveg hele tiden din InStyler gjennom håret mens du styler.
 • Når du er ferdig, trykker du på på strømbryteres for å så enheten av. La den avkjøles før du pakker den bort.

Mer info

 1. Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du anmelder: InStyler® Platinum

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Pris
Kvalitet