• Alltid 30 dagers angrerett
 • Du kan handle på faktura
 • Originalprodukter kjent fra TV
 

Product was successfully added to your shopping cart.

Fusion Juicer med Booster

Smak deg frem til din egen favoritt kombinasjon og forbered god, ferskpresset juice som vil hjelpe deg gjenvinne energi og få deg til å føle deg mer energisk, friskere og sunnere. Fusion Juicer sin lavinduktive motor bryter råvarer raskt og gir deg en næringsrik juice som lett absorberes inn i kroppen. Ferskpresset juice inneholder flere næringsstoffer, uten sukker eller andre tilsetningsstoffer. Ønsker du å føle deg levende, spis levende ressurser!  

Fusion Juicer har et ekstra stort innmatningsrør som gjør at du kan stappe inn hele frukter og grønnsaker. Denne kraftige motoren er lydløs og gjør at maskinen tåler alt fra frukter, til de hardeste grønnsakene uten at den oppvarmer råvarene eller ødelegger sensitive næringsstoffer og enzymer. Du får opp til 30% mer juice i forhold til andre juicepressere på markedet. Den har også en unik design med et dypt deksel som gjør at du slipper masse rot på benken. Du kan rengjøre den kjapt, der alle løse deler passer inn i oppvaskmaskinen.

Denne pakken inneholder også en Booster, som er en perfekt kompanjong til Fusion Juicer. Den smale men kraftfulle maskinen fungerer mer som en mikser. Du kan mikse juice med flere tilbehør som yoghurt, is, pulver og mye mer så du kan skape næringsrike smoothies, shakes, eller supper. Boosteren består av en motor og en mugge med lokk som er enkel å konvertere til en bærbar drikkeflaske. Den er lett og enkel å rengjøre, dersom alle løse deler er oppvaskmaskins sikre og den tar ikke opp mye plass i skapet. 

kr 1 499,00

Delbetaling fra kr 96,00/månedPart pay help

DeliveryLeveringstid 3-5 Dager

Fusion Juicer med Booster

Fusion Juicer med Booster

kr 1 499,00

Andre har også kjøpt

Beskrivelse

Hvis du ønsker å oppleve den næringsrike kraften i juicen og fordelene med direkte ernæring, finnes det ingen bedre metode enn med vår tekniske avanserte Fusion Juicer. 

Begynn din reise mot en sunnere livsstil med Fusion Juicer. Du får også en flott samling av over 100 næringsrike oppskrifter. Her er tips om hvordan du kan redusere stivhet i muskler og ledd, lindre symptomene på stress, senke kolesterolen, og gir deg mer energi. Du får også en seksukers plan. Programmet forbereder veien for positive forandringer i søvnvaner, kolesterol, betennelser og andre viktige helsemarkører.

Fusion Juicer’s egenskaper:

* Superior utvinningsteknologi

* Ekstra stort innmatningsrør som gir plass til de fleste frukter og grønnsaker i sin helhet

* Lydløs 3,000 RPM motor

* Rustfritt stål blad

* Dryppefritt lokk

* Oppvaskmaskins sikre komponenter

Fusion Booster’s egenskaper:

* Halvliter PBA-fri beholdere

* Beholdere med lokk

* Kraftig 300 watt motor

* Utmerket for smoothies, shakes, supper, sauser eller baby mat

* Oppvaskmaskins sikker

 

FAQ

Hvorfor kan jeg ikke slå på maskinen?

Sjekk først at du har trykket inn knappen helt. Sjekk at delene er riktig montert. Det er en innebygd sikkerhetsenhet som lar ikke motoren starte hvis noen av delene ikke er riktig montert. Fusion Juicer har også en innebygd bryter som slår seg på om maskinen oppvarmes. Hvis maskinen er i gang og deretter slår seg av pga. oppvarming, må du vente i 10 minutter for at den får kjølt seg ned.

Hvorfor er min Fusion Juicer tilstoppet?

Det er flere grunner for dette:

 1. Hvis frukten du bruker er overmoden.
 2. Hvis der er for mye fruktkjøtt i filteret. Skru av maskinen, dra ut stikkontakten og rens filteret. 
 3. Bananer og avokado kan ikke bli presset i Fusion Juicer.
 4. Innmatningsrøret kan bli blokkert av en bit med fruktkjøtt som kan ha passert gjennom filteret som gjør at juicen samles I fartøyet og det blir overflod. Skru av maskinen, dra ut stikkontakten, vent til bladene har sluttet å snurre, og undersøk innmatningsrøret. Rens den sånn at juicen kan flyte fritt igjen.

Kan jeg legge i hele biter med frukt?

Ja, så lenge frukten passer inn i røret og ikke har for store kjerner eller hardt skinn. Siden alle har forskjellige og personlige matvaner og preferanser, anbefaler vi deg at du juicer slik du normalt ville spise den, bortsett fra matlaging. Husk å alltid vaske frukt og grønnsaker grundig, slik at du fjerner alle urenheter, inkludert jord og plantevernmidler.

Kan jeg legge hele biter med frukt med store kjerner i Fustion Juicer?

Nei, fjern store kjerner fra frukter som mango, fersken og lignende siden det er en stor sjanse for at bladene blir ødelagt og i noen tilfeller, hele enheten.

Kan jeg legge alle delene i oppvaskmaskinen?

Alle delene kan legges i oppvaskmaskinen, utenom motoren.

Hvordan kan jeg lage smoothies om man ikke kan tilsette melk, yoghurt, banan eller isbiter i Fusion Juicer?

Fusion Juicer er bare egnet for å lage juice, ikke smoothies. Legg alle smoothie ingrediensene i din Booster.

Hva er diameteren av innmatningsrøret?

Diameteren på innsiden av innmatningsrøret er ca 7.6 cm.

Hvordan kan jeg juice gulrøtter?

Gulrøtter kan være litt utfordrende å juice på grunn av sin tykke karakter og uregelmessig form. Ikke legg for mange biter i maskinen på en gang. Gi litt mellomrom på sidene for å kunne manøvrere gulrøttene under pressing. De har en tendens til å sprette rundt i rennesteinen. Bruk stapperen til å veilede dem mot bladene.

Kan jeg legge isbiter eller vann i Fusion Juicer?

Nei, siden isbiter blir til vann, og annet flytende som helles i årsaker i overflod av væske i beholderen. Det kommer til å oversvømme og renne ut over sidene. Legg til disse tilbehørene separat i et glass eller I Boosteren.

Hvordan får jeg ut bærsaft fra beholderen?

Sleng i frukt eller grønnsaker som inneholder mer juice volum. Disse fruktene kommer til å produsere mer juice og presser ut bærsaften mot beholderen. Velger du å bare presse bær kan du ta maskinen fra hverandre og tøm ut saften fra beholderen i et glass eller en skål.

Hvordan kan jeg få ut mer fruktkjøtt til andre oppskrifter?

Du kommer til å måtte presse en stor mengde for å få masse fruktkjøtt. Fusion Juicer gir deg 30% mer juice enn andre juicepressere så det legger ikke igjen mye fruktkjøtt. De gode nyhetene er at du kan fryse fruktkjøttet i fryseposer som du kan lett gjøre etter hver gang du har presset juice.

Hvor lenge holder ferskpresset juice?

For å få full nytelse av ferskpresset juice er det best å drikke den med en gang du har laget den. Jo lenger ferskpresset juice sitter, jo flere nødvendige vitaminer og mineraler mistes. Noen juicer varer lenger enn andre når de blir forseilet riktig og satt i den rette temperaturen i kjøleskapet. Prøv å ikke la det stå i alt for mange timer. Du kan også dryppe noen dråper med sitron for å beholde smaken. Her er en liste av juicer som kan holde lenge: gulrot, eple, appelsin, pære, grapefrukt, ananas, kiwi, fersken, selleri og rødbeter. Du kan også fryse juicen din opptil en måned i en forseilet beholder.

Hvor lenge holder fruktkjøtt?

Frukt og andre grønnsaker kan bli fryst i en forseilet beholder eller pose i ca en måned. Vi foreslår at du bruker ulike poser for forskjellig fruktkjøtt.

Kan jeg bruke hvetegress i min Fusion Juicer?

Ja, det funker best om du ruller det opp i spinat eller andre blad og etterfølg noe saftig som ananas. Velger du å juice hvetegress uten noe annet kan du bare rulle det opp og legge det i din Fusion Juicer.

Kan jeg bruke hele kirsebær i min Fusion Juicer?

Ja, men bare om du fjerner kjernene før du begynner å presse de. En lett måte å gjøre dette på er om du bruker en kjerne-fjerner.

Kan bruke druer med frø og stilker?

Ja, vi anbefaler at du vasker dem ordentlig før du begynner å presse de.

Kan jeg legge i en bit melon med skal i min Fusion Juicer?

Ja, vi anbefaler at du vasker dem ordentlig før du begynner å presse. Vi anbefaler at du skjærer bort skallet på cantaloupe melon pga. mulig salmonella kontaminering.

Kan jeg bruke min Fusion Juicer som matprosessor? Finnes det noen andre deler som jeg trenger?

Nei, du kan ikke forvandle Fusion Juicer til en matprosessor og du trenger ingen andre deler. 

Mer info

Innhold:

 • Fusion Juicer (hvit)
 • Fusion Booster (hvit)
 • Seks ukers kostholdsplan (engelsk)
 • Oppskrift bok (engelsk)

Inkludert innhold

Fusion Juicer (hvit)

Fusion Booster (hvit)

Seks ukers kostholdsplan (engelsk)

Oppskrift bok (engelsk)

Mer info

 1. Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du anmelder: Fusion Juicer med Booster

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Pris
Kvalitet